ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΛΙΕΣ

 
 
 
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ & ΕΛΙΕΣ
Ψύλλος Ιωάννης | Εμπόριο Ελαιολάδου & Ελιάς Στυλίδα
 
Στο σύγχρονο ελαιοτριβείο μας “Ψύλλος Ιωάννης” το οποίο βρίσκεται στην Στυλίδα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Αχλάδι, παράγουμε με μεράκι και αγάπη παρθένο ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης που σίγουρα μπορεί να κερδίσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Σεβόμενοι τους πελάτες και τους συνεργάτες μας εφαρμόζουμε όλους τους κανονισμούς και τις διαδικασίες για την διασφάλιση της ποιότητας του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου σε όλα τα στάδια της παραγωγικής του.


ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
Σεβόμενοι τους πελάτες μας και επιθυμώντας να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα, σας προμηθεύουμε με:

 
 
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Η παραγωγή του ελαιολάδου πραγματοποιείται στο ελαιοτριβείο μας, σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας έτσι αναλλοίωτα το άρωμα, την γεύση και όλα τα πολύτιμα συστατικά του ελαιολάδου. Παράγεται με φυσικές διαδικασίες, χωρίς ίχνη υπόλειμμάτων φυτοφαρμάκων και διατίθεται σε χονδρική πώληση.

Οι καρποί της ελιάς προέρχεται από τους ελαιώνες μας στην Στυλίδα και εκτός από την παραγωγή παρθένου ελαιόλαδου διαθέτονται και για βρώση.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 
 
 
 
ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ
Οι ελιές Καλαμών αποτελούν την δεύτερη πιο σημαντική ποικιλία ελιάς σε παραγωγή στην Ελλάδα. Έχουν μεγάλο σχήμα και όμορφο μαύρο χρώμα, παρέχοντας μια πλούσια γεύση με σκληρή υφή. Ξεχωρίζουν για την γλυκύτητά τους, την πλούσια γεύση τους και την εμφάνισή τους.

Το όνομά τους το έχουν πάρει από την περιοχή της Καλαμάτας όπου και είχε αναπτυχθεί αρχικά. Σήμερα οι ελιές Καλαμών παράγονται σε πολλά μέρη την Ελλάδας και είναι από τις πιό διαδεδομένες ελιές σε όλο τον κόσμο.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 
 
 
 
 
ΕΛΙΕΣ ΑΜΦΙΣΣΗΣ
Η Ελιά Αμφίσσης είναι ποικιλία κυρίως βρώσιμη. Οι ελιές αυτές ξεκινούν να μαζεύονται από αρχές Οκτώβρη, ίσως και λίγο νωρίτερα έως και τέλη Φεβρουαρίου. Το μάζεμά της, γίνεται σταδιακά, ξεκινώντας από τις πράσινές, τις ξανθές και στην συνέχεια τις μαύρες.

Ως προϊόν, ξεχωρίζει για τις πλούσιες διατροφικές ιδιότητές του. Μαζί με το ελαιόλαδο, αποτελεί ένα από τα πιο βασικά αγαθά της μεσογειακής διατροφής.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 
 
 
Στόχος και βασική αρχή μας είναι η παραγωγή και διάθεση ελαιολάδου υψηλής ποιότητας καθώς και η εμπορία ελιάς μοναδικής γεύσης. Έτσι ακολουθώντας την μακρόχρονη ελληνική παράδοση, με σκληρή δουλειά και στηριζόμενοι σε αρχές και αξίες, καταφέρνουμε να κερδίζουμε τον σεβασμό και την εκτίμηση σας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελίας σας.