ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

 
 

 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ
Ψύλλος Ιωάννης | Εμπόριο Ελαιολάδου & Ελιάς Στυλίδα
 
Ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους θέρμανσης είναι το τζάκι και οι ξυλόσομπες. Το μυστικό όμως για να έχετε μια καλή φωτιά που θα σας προσφέρει άφθονη ζεστασιά στο χώρο σας είναι να προμηθευτείτε ξύλα κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος και με το σωστό ποσοστό υγρασίας. Το είδος του ξύλου, που θα επιλέξετε, είναι καθοριστικής σημασίας, τόσο για τη σωστή λειτουργία όσο και για την καλύτερη δυνατή απόδοσή του.

Τα καυσόξυλα ελιάς ανήκουν στην κατηγορία των σκληρών ξύλων και χρησιμοποιούνται πολύ στην Ελλάδα. Καίγονται, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια της φωτιάς προσφέροντας οικονομική θέρμανση στο χώρο και δημιουργούν πολύ ωραία θράκα.

 
Στην επιχείρησή μας “ΨΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία εδρεύει στην Στυλίδα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Αχλάδι, μπορείτε να βρείτε καυσόξυλα ελιάς τα οποία είναι πάντα στεγνά, ξερά και κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος ώστε να αποτελούν ιδανική επιλογή για τζάκια, σόμπες και ξυλολέβητες. 

Τα καυσόξυλα ελιάς που διαθέτουμε αφού πρώτα κοπούν αποθηκεύονται για να στεγνώσουν και κατά τους χειμερινούς μήνες προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες σε υπόστεγα. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας εξυπηρετήσει και να σας προμηθεύσει με τα ιδανικότερα καυσόξυλα για το τζάκι, την σόμπα ή τον ξυλολέβητά σας.

Είμαστε σε θέση να προμηθεύσουμε τους πελάτες μας με υψηλής ποιότητας καυσόξυλα ελιάς κατά την διάρκεια όλου του χρόνου ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, φροντίζοντας να υπάρχουν άφθονες ποσότητες στις εγκαταστάσεις μας.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

 
 
Φιλοσοφία μας είναι με κάθε πελάτη μας να δημιουργούμε σχέση εμπιστοσύνης και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την άμεση εξυπηρέτησή, την άριστη ποιότητα των καυσόξυλων ελιάς που προσφέρουμε αλλά και χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές μας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελίας σας.