ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 

 
ΨΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εμπόριο Ελαιολάδου & Ελιάς Στυλίδα
 
Στην Στυλίδα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Αχλάδι, θα βρείτε την επιχείρησή μας “ΨΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και εμπορία παρθένου ελαιολάδου, το εμπόριο ελιάς και καυσόξυλων καθώς και με χωματουργικές εργασίες. 

Η καλλιέργεια της ελιάς αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια τρόπο ζωής για την οικογένειά μας. Καθημερινά με αγάπη και μεράκι φροντίζουμε τα κτήματά μας ώστε να μας δώσουν τον πλούσιο καρπό τους. Το μάζεμα των καρπών πραγματοποιείται με τον παραδοσιακό τρόπο από το δέντρο (ελαιοραβδιστικά και ελαιόπανα), ενώ η έκθλιψη πραγματοποιείται την ίδια μέρα. Έτσι, ο πολύτιμος καρπός, εκθλίβεται για να μετατραπεί σε ένα χρυσοπράσινο χυμό, πλούσιο σε βιταμίνες και με χαρακτηριστική φρουτώδη γεύση.

 
Στις σύγχρονο ελαιοτριβείο μας παράγουμε παρθένο ελαιόλαδο, χρησιμοποιώντας τους καρπούς από τα κτήματά μας και συνδυάζοντας την τεχνολογία με την παράδοση. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε παρθένο ελαιόλαδο με πλούσιες θρεπτικές ουσίες, τέλειο άρωμα και φρουτώδη γεύση από τους φρέσκους και υγιούς καρπού ελιάς.

Στην έδρα της επιχείρησής μας μπορείτε να βρείτε ελιές καλαμών και αμφίσσης καθώς καυσόξυλα ελιάς εξαιρετικής ποιότητας και στην ποσότητα που επιθυμείτε.

Παράλληλα, διαθέτοντας σύγχρονα οχήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε στην Στυλίδα και τις γύρω περιοχές.

 
Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και η προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για
να μας δώσετε την παραγγελίας σας.