ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

 
 

 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Ψύλλος Ιωάννης | Εμπόριο Ελαιολάδου & Ελιάς Στυλίδα
 
Με πολύχρονη και συνεχή παρουσία στον χώρο των χωματουργικών εργασιών και διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο που αποτελείται από φορτωτές, jcb και τσάπες η επιχείρησή μας “ΨΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” η οποία εδρεύει στην Στυλίδα και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Αχλάδι, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε.

Χάρη στην πολυετή πείρα μας και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε το σεβασμό και την αξιοπιστία στο χώρο των χωματουργικών εργασιών στην Στυλίδα και τις γύρω περιοχές.

 
αναλαμβάνουμε
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει κάθε χωματουργική εργασία που θα μας αναθέσετε όπως:
  Εκσκαφές
  Καθαρισμούς οικοπέδων
  Βελτιώσεις εδάφους
  Αποκομιδή μπαζών - Μπαζώματα
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων κ.α.
 
Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τον σωστό σχεδιασμό μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές.
 

 
 
Σκοπός μας είναι η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε να πραγματοποιείται μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη. Η εμπειρία μας στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε χωματουργική εργασία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε
χωματουργική εργασίας επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.